Hestia

Faillissement dossiers zijn in Hestia eenvoudig te beheren en efficiĆ«nter af te handelen. Door deze applicatie heeft u als advocaat / curator steeds een volledig en uitgebreid inzicht in de voortgang van het dossier.

 

Hestia is een gebruiksvriendelijk software pakket en eenvoudig in gebruik. Het is niet nodig om eerst een cursus te volgen om Hestia te kunnen gebruiken. U kan er direct mee aan de slag.


Door het toekennen van rechten aan insolventie medewerkers en ander ondersteunend personeel kunnen deze handelingen binnen Hestia verrichten. Door gebruik te maken van Hestia verliest u nooit het overzicht, ook niet bij het verdelen van de werkzaamheden.

 

Verslagen:
Faillissement verslagen worden volgens de Recova richtlijnen aangemaakt. Het tussentijds financieel verslag kan gemaakt worden door de gegevens uit het systeem, naar het door de Recova uitgegeven, tussentijds financieel verslag Excelblad te exporteren of een eigen Excelblad te maken.

 

Tijdschrijven:
Elke gebruiker kan de aan werkzaamheden bestede tijd in het dossier volgens de Recova richtlijnen registreren. Bij het aanmaken van de verslagen krijgt u ook een uren specificatie pagina met de urenbesteding per tijdschrijfgroep in de huidige periode en de voorgaande periode. De software haalt de gegevens voor het tijdschrijven direct uit het systeem.

 

Importeren:
Heeft u bij aanvang van het faillissement een Excelblad gekregen met de crediteur of debiteur gegevens kan u de gegevens vanaf dit Excelblad in Hestia importeren.

 

SVF:

Het is mogelijk om bepaalde gevens van het dossier naar het veel gebruikte SFV te exporteren.

 

WSNP:

Indien nodig is het eenvoudig om een WNSP dossier aan te maken met de gegevens vanuit een faillissement dossier.